Specials 2024

Wat?

Iedere vrijdag organiseren wij een special; een speciale activiteit/uitstap voor alle kinderen. Hieronder kunt u de specials voor 2024 terugvinden! LET OP: Sommige specials zijn leeftijdsgebonden, wat betekent dat we de verschillende leeftijden opsplitsen in groepen die elk hun eigen special hebben. De inschrijving voor de specials gebeurt via https://wuustwezel.ticketgang.eu/

Specials zijn vaak op een andere locatie. Wij voorzien daarom enkele bussen waar we gezamenlijk mee naar de special rijden. Vertrek en aankomst zal dus altijd op het speelplein zijn! Soms kan het gebeuren dat het verkeer ons wat vertraagt. Houd daarom goed onze facebookpagina en instagrampagina in de gaten, waarop geregeld updates geplaatst zullen worden. Het vertrekuur voor elke uitstap ligt in het blok van 9u tot 10u en voor het moment van aankomst streven we naar het blok van 16u30 tot 17u45.

Wat neem ik mee naar een special?

Een rugzak met daarin:

  • een lunchpakket
  • een drankje
  • een snack
  • je identiteitskaart

Wat wij nog voorzien voordat we vertrekken:

  • een koek
  • een brikje appelsap of appelsiensap
  • een brikje chocomelk of fristi
  • een (opvallend) sjaaltje van Speelplein Wuustwezel
  • een bandje met daarop het telefoonnummer van Speelplein Wuustwezel

Overzicht van de specials 2024

Week 1 (01/07 - 05/07)

Tijdens de eerste week gaan we naar Planckendael. Het is een stoer en avontuurlijk dierenpark met fantastische dieren en coole speelplekken. 

Voor wie: Kinderen geboren in of tussen 2009-2020

 

Week 2 (08/07 - 12/07)

De tweede week zijn er twee specials. Op het plein voorzien we een zot parcours in het donker met obstakels en coole lichteffecten waar we met de kinderen gaan lasershooten. We gaan diezelfde dag ook naar Mega Speelstad met een andere groep kinderen. Mega Speelstad is de combinatie van een unieke binnenspeeltuin, uitgegroeid tot een heus kinderpretpark en een prachtige buitenspeeltuin. 

Voor wie: Mega Speelstad: kinderen geboren in of tussen 2023-2020

  Lasershooten: kinderen geboren in of tussen 2009-2013

Week 3 (15/07 - 19/07)

In week 3 gaan we naar de Efteling met alle kinderen. De Efteling is een magisch pretpark waar sprookjes tot leven komen. Het is geschikt voor jong en oud. De animatoren zullen er met de kinderen in groepjes door het park gaan. Zo kan iedereen op zijn of haar tempo zich amuseren in het park.

Voor wie: kinderen geboren in of tussen 2009-2020

 

Week 4 (22/07 - 26/07)

Bij week 4 zijn er weer 2 specials. Voor de jongere kinderen organiseren we een Grote Mensendag. Het is een activiteit waarbij de animatoren met de kinderen rond gaan in Wuustwezel en eens kennis maken met enkele beroepen. Met de andere kinderen gaan we naar een groot zwembad in het Netepark in Herentals. Bij het inschrijven is het verplicht dat uw kind een zwembrevet heeft. 

Voor wie: Grote mensendag: kinderen geboren in of tussen 2018-2020

  Netepark Herentals: kinderen geboren in of tussen 2009-2017

Week 5 (29/07 - 02/08)

In de 5e week zijn er twee specials. Voor de jongeren voorzien we een uitstapje naar de kinderboerderij. Voor de oudere kinderen voorzien we dag vol plezier in het grote waterspeelpark Splesj in Hoeven. Let op: ook bij deze special is het verplicht dat ieder kind een zwembrevet heeft!

Voor wie: Kinderboerderij: kinderen geboren in of tussen 2018-2020

  Splesj: kinderen geboren in of tussen 2009-2017

 

Week 6 (05/08 - 09/08)

De special van week 6 is een dagje naar het magische en avontuurlijke Toverland. Het attractiepark is voor alle leeftijden. De animatoren zullen er in kleine groepjes kinderen rondgaan door het park zodat ieder kind zich goed voelt en het park beleeft op zijn of haar niveau.

Voor wie: kinderen geboren in of tussen 2009-2020

 

Week 7 (12/08 - 16/08)

In de 7e week gaan we op vrijdag naar de Mosten. In het recreatiedomein kunnen de kinderen zwemmen in openlucht, zandkastelen bouwen, spelen in een buitenspeeltuin en nog veel meer! Ook hier zullen de animatoren er strikt op toezien dat alle kinderen veilig in het water kunnen spelen.

Voor wie: kinderen geboren in of tussen 2009-2020

 

Week 8 (19/08 - 23/08)

Bij de special van week 8 blijven we weer op ons eigen speelplein in Wuustwezel en houden we een groot filmfestival. We voorzien dan verschillende films en heel wat lekkere snacks zodat iedereen volop kan genieten! 

Voor wie: kinderen geboren in of tussen 2009-2020

 

Week 9 (26/08 - 30/08)

Tijdens de laatste week van onze speelpleinzomer houden we de zotste special, Springkastelendag, die ieder jaar een enorm succes is! We voorzien dan heel wat springkastelen en waterspringkastelen waar de kinderen vrij op mogen spelen. De animatoren bereiden voor die dag ook een zot en grappig toneel voor met een bangelijk decor. 

Voor wie: kinderen geboren in of tussen 2009-2020

 

Extra

De kosten van alle specials zullen we u zo snel mogelijk weten zeggen.

Wanneer u een inschrijving wilt annuleren en dit meer dan 14 dagen op voorhand doet, zorgen wij dat alle kosten worden terugbetaald. Indien u de annulatie niet binnen dit tijdslot uitvoert, betalen wij u enkel terug wanneer de reden van annulatie een grondige reden is (vb. ziekte, overlijden…). 

(Deze gegronde reden dient gestaafd te worden met de nodige documentatie. Dit dient af te worden geleverd aan de weekverantwoordelijken van die week van speelplein Wuustwezel. Het is ook mogelijk om het per mail door te sturen naar speelpleinww@gmail.com.)

In geval van annulatie met terugbetaling nemen wij de gegevens uit ticketgang, inclusief het BE-rekeningnummer. Indien deze niet aanwezig is, nemen wij 2 maal contact op per mail. Wanneer wij het BE-rekeningnummer niet hebben verkregen voor 1 november, beschouwen wij dit als forfait en zal de terugbetaling als ongeldig worden verklaard en niet meer doorgaan.